pc-bag

Annonse


PC-veska blir mote

pc-bagDen sorte veska som matchet hornbrillene skal nå byttes ut med fancy skinn- og tekstilvesker fra de store motehusene. Motedesigner Julien MacDonald hos Givenchy har tidligere fått stjerner som Joely Richardson og Kylie Minogue til å ta seg bra ut (tøff jobb). Nå er det vår tur til å gjennomgå.

Funksjonell = Masse lommer

MacDonald jobber sammen med Intel for å omskape nerdebagen til moteveske.

Til nå er det blitt tre produkter, som designeren beskriver som moteriktige, funky og funksjonelle.

Målgruppen er motebevisste kvinner, og foreløpig er det bare produsert 500 slike vesker. I tillegg til et rom for den bærbare PC-en, er veska utstyrt med en drøss av trykk-knapper, lommer og glidelåser så den kan svelge unna alt fra mobiltelefoner og PDA-er til leppestift og sminkedåse.

Annonse


What goes in, never gets out…

Designeren selv sier han ble inspirert av sin kjæreste, som dro på byen med PC-veska full av alskens rariteter og laptop-en balanserende på toppen.

– Med stadig slankere og letter maskiner og flere hotspots for oppkobling til nettet vil det bli mer vanlig at arbeidskvinner drar med seg PC-en over alt, tror MacDonald. Til nå har all utvikling av PC-vesker vært tilpasset forretningsmannens behov, men det finnes jo en del forretningskvinner også, sier MacDonald.

Veldedighet

Hva veska skal koste sier meldingen fra BBC ingen ting om, men den blir sikkert dyr. Overskuddet skal gå til veldedige formål for barn.

Annonse