Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Leisure Suit Larry er tilbake!

Gjør klar for mer barnslig voksenhumor! Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude kommer til PC og konsoller i 2004.

Larry 8: Magna Cum Laude
Larry Laffer, entusiastisk skjørtejeger og eventyrhelt, har geleidet millioner av tenåringsnerder gjennom puberteten – undertegnede inkludert – siden det første spillet The Land of The Lounge Lizards, opprinnelig for PC, Amiga, Atari, og Apple II i 1987, og samtidig både gledet og forarget med sin frekke banale humor og diskutable (vil noen hevde) kvinnesyn.

Nå er han tilbake i Vivendi Universals kommende spill Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, som foreløpig blir beskrevet på godt og vondt som sterkt inspirert av filmer som American Pie og There’s Something About Mary.

Det vil si…denne gang er det faktisk ikke mr. Laffer selv som spiller hovedrollen, men hans mindre kjente nevø Larry Lovage – en «patetisk taper» og høyskolestudent som bestemmer seg for å delta på et reality-TV program i et forsøk på å få mer drag på damene. Som vanlig går ting aldri helt som planlagt, og resultatet blir en tragikomisk episk reise på jakt etter elskov.

Unge Larry Laffer sjekker ut skolens fasiliteter, formoder vi…

KLIKK HER FOR FLERE SKJERMBILDER

Uten Al Lowe

Larrys «skaper» Al Lowe, som designet det første knippet spill i serien og står ansvarlig for noen vår helts mest minneverdige eskapader, er IKKE involvert i utviklingen av dette prosjektet.

Vivendi Universal lover likefremt at seriens distinkte preg og stil vil bli ivaretatt av utviklerteamet High Voltage Software, selv om spillet nå for første gang beveger seg inn i 3D-territorium. Magna Cum Laude blir også det første Larry-spillet for spillkonsoller, men nøyaktig hvilke plattformer utover PC det dreier seg om er foreløpig ukjent.

En trailer er tilgjengelig via FTP HER.

Stikkord: spilltester