Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Alt klart for WRC III

Neste uke kommer World Rally Championship III på Playstation 2, og rallyhøsten er for alvor i gang.

Henning Solberg PS 2
SPYDEBERG (ITavisen.no): 7. november er det duket for lansering av WRC III, det offisielle FIA World Rally-spillet for Playstation 2, med mer realisme, bedre grafikk, tøffere bilder, og bedre reproduksjon av sesongens rallyførere og -baner enn fjorårets utgave.

Nå er riktignok rally-sesongen allerede i full gang på spillkonsollene. Både V-Rally 3 og Colin McRae Rally 4 er allerede i butikkhyllene, men startskuddet har liksom ikke gått skikkelig av før WRC er på plass.

Solberg-faktoren

Spillimportør Nordisk Film har ekstra stor tro på WRC III i år etter å ha leid inn rallysjåfør Henning Solberg som offisiell galleonsfigur og «ambassadør» for spillet.

– WRC III er veldig realistisk, og skikkelig god trening. Du må virkelig planlegge svingene. Jeg blir sliten etter en runde med dette, sier Henning Solberg i forbindelse med pressevisningen av WRC III på Spydeberg denne uken.

Lillebror Petter Solberg er naturligvis blant de 34 WRC-førerne i spillet.

Skjermbilde fra WRC III

KLIKK HER FOR FLERE SKJERMBILDER

Foruten spillkommentarer på norsk (mange lest av Henning Solberg selv) vil WRC III by på over tusen kilometer rally spredt utover 126 baner, som du kan nyte bak rattet til 90 forskjellige biler, hver bestående av over 30.000 polygoner – inkludert 7 offisielle WRC-doninger med variasjoner, og 5 helt nye konseptmodeller.

Men online-spilling blir det derimot ikke.

Henning Solberg banker Thomas Alsgaard i en runde WRC 3 på Playstation 2. Alsgaard har begynt å lefle med rallykjøring den senere tid, men skiløperen har nok fremdeles litt å gå på før han er oppe på nivået til Solberg-brødrene….

Stikkord: playstation, spilltester