Nokia 7200

Annonse


Nokia med foldetelefon

Nokia 7200I følge Reuters kommer Nokia til å slippe tre nye mobiltelefoner under Nokia Mobile Internet-konferansen i Nice denne uken. Blant nyhetene er 7200, Nokias første foldetelefon.

I tillegg presenteres 6230 med kamera, og 6820 med tastatur, skriver Reuters.

Nokia skal foreløpig ha nektet å kommentere opplysningene.

Operatørtilpasset

Bilder av de nye telefonene skal vise at Nokia nå også åpner for at operatører kan sette sitt merke på telefonene, og det skal også være mulig å nå operatørspesifikke tjenester ved hjelp av egne taster på telefonen.

Annonse


Luksus

Men om Nokia biter i det sure eplet og lanserer en foldetelefon, så blir det i det minste ikke en «sølvfarget liten foldedings med utvendig antenne», slik Vanjoki omtalte konkurrentenes produkter. 7200 skal være delvis trukket med tekstiler, og sammenlignes av analytikere med de franske luksusveskene fra Louis Vuitton.

Det var først for en drøy uke siden at Nokias toppsjef Jorma Ollila innrømmet at Nokia ikke hadde noe fanatisk forhold til de såkalte «bar»-telefonene. Vi vil bevege oss mot et bredere spekter av formfaktorer, inklusive foldetelefoner, sa Ollila da resultatene for tredje kvartal ble lagt frem.

ITavisen er på plass

Itavisen.no er på plass i Nice og bringer flere detaljer om de nye telefonene så snart de blir presentert.

Annonse