Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny Office i dag

I kveld norsk tid presenterer Bill Gates 2003-versjonen av Microsoft Office på en pressekonferanse i New York. Forventingene er ikke akkurat skyhøye.

Office 2003
Dette på tross av at Microsoft i følge New York Times har et markedsføringsbudsjett på 150 millioner dollar – rundt en milliard norske kroner – til rådighet. Dette beløpet skal de porsjonere ut i de ulike landene.

Flere analytikere sier at de færreste bedrifter har hastverk med å oppgradere fra dagens Office XP-versjon.

Norsk versjon12. november

Office 2003 er nå installert på så mange harddisker at det knapt er noen nyhet mer.. Allerede 15. september gjorde Microsoft Office 2003 tilgjengelig for nedlasting via Internett. Vel å merke bare for Enterprise Agreement og Select Agreement lisenskunder, samt MSDN abonnenter.

I dag slippes den amerikanske versjonen i butikkene. Den norske versjonen lanseres 12. november. Prisene er allerede kjent, og vil ligge fra 1299 kroner (studentversjon, oppgradering) til 4800 kroner (fullversjon)

Bedre e-post-kontroll

På kveldens pressekonferanse kommer Bill Gates trolig til å konsentrere seg om utvidet XML-støtte i den nye versjonen, samt om nye applikasjoner som OneNote.

I den nye versjonen av Outlook større kontroll med e-post. Man kan blant annet kalle tilbake e-post man angrer på å ha sendt, slette e-post etter at den har nådd mottakerens innboks, samt bestemme hvem som skal ha anledning til å sende e-post og hvor de kan sende den internt eller eksternt fra et nettverk.

Tidligere i dag lanserte Microsoft PowerPoint Producer, et gratis tillegg til Powerpoint som gjør at man kan lage multimediapresentasjoner i samspill med Media Player 9.

Stikkord: programvare, windows