Nokia mms

Annonse


Netcom utsetter MMS-betaling

Nokia mms Bruken av MMS har skutt i været, og i oktober ligger det an til at det bare i NetComs nett blir sendt over 2 millioner meldinger.

Over forventningene

– Det er langt over hva vi hadde forventet da vi i januar startet piloten, og Norge ligger for eksempel langt foran våre naboland i antall sendte meldinger, sier direktør for markedsledelse Sondre Aarrestad.

– Antall solgte MMS-telefoner har også økt betraktelig, og det, sammen med at meldingene er gratis, har gjort denne økningen mulig, sier han.

Ustabilt ennå

Nå velger NetCom å forlenge gratisperioden fram til 30. november. Den voldsomme trafikken, kombinert med introduksjon av umoden teknologi og komplekse tekniske løsninger, har medført noe ustabilitet i nettet.

Annonse


– En tjeneste skal fungere optimalt for at vi skal kunne ta betalt. Vi trenger noen ekstra dager for å finjustere systemene våre, og derfor denne gladmeldingen om gratis MMS i nok en måned, opplyser Aarrestad.

Kr. 2,50

– Men fra og med 1.desember må alle NetComs kunder regne med å betale kr. 2,50 pr melding, heter det i en pressemelding fra Netcom.

Telenor Mobil vil av konkurransemessige hensyn ikke ta betalt for MMS før Netcom gjør det, og følgelig kan også deres kunder nyte godt av utsettelsen.

Annonse