Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Komplett i trykkfeil-strid

Rasende briter har opprettet en egen klagemur på nettet mot den norske nettbutikken Komplett. Raseriet skyldes en trykkfeil.

Komplett
I følge det britiske nettstedet The Inquirer er Komplett UKs kunder mektig irritert over at et Sapphire Radeon Atlantis 9800 Pro grafikkort var prissatt til 130 pund (ca. 1500 kroner) i en annonse i bladet PC Zone, mens nettstedet Komplett.co.uk selger det samme kortet til 285 pund (ca. 3200 kroner).

Godtar ikke beklagelse

I følge en e-post Komplett har sendt til kunder som bestilte kortet til den feilaktige prisen har vi å gjøre med en trykkfeil. Men det vil ikke de sinte kundene uten videre godta. De har nå laget sin egen klagemur (krever passord) på nettet.

Alle i CC-feltet

Komplett beklager på sin side både feilen, og det faktum at enkelte mennesker synes å ville utnytte menneskelig svikt av denne typen til å skaffe seg billig hardware…

Men de misfornøyde kundene ble ikke akkurat blidere av at Komplett la alle de som hadde bestilt i «kopi til»-feltet på e-posten, slik at alle kunne se hvem som hadde vært «dum».

Stikkord: internett