Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nesten gratis SMS i Oslo

Å sende en SMS i Teletopias nett koster deg 3 øre. Ulempen er at du må bo i Oslo.

Hercz,Robert.gif
Dersom du vil ringe til en annen Teletopiakunde eller en fasttelefon betaler du 39 øre per minutt, mens samtaler til andre mobilnett koster 1 krone og 39 øre. SMS til andre nett koster 43 øre. Månedsavgiften er kr. 0,-

God respons

Responsen på tilbudet har i følge Teletopias Robert Hercz vært overveldende. 900 startpakker ble lagt ut lørdag, og disse er i ferd med å forsvinne. Nå blir det flere pakker og flere utsalgssteder, lover Hercz.

I følge Dagbladet på nett er prisen på 3 øre et introduksjonstilbud, mens prisen på sikt skal være 20 øre per SMS-melding.

Bygger ut

Teletopia T3 forhandler også med Telenor om å bruke deres nett på de stedene Teletopia ikke selv skal bygge ut, skriver avisen. Det betyr at det jobbes for å kunne tilby Teletopia-abonnement også til innbyggere i resten av landet.

Startpakke

Foreløpig må du benytte kontantkort, og en startpakke koster 100 kroner. Når du har registrert deg via Internett kan du ringe for hele beløpet, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Dagbladet på nett har også lagt ut en lenke der du kan sjekke om du bor slik til at du kan benytte Teletopia i dag.

Stikkord: Mobil