Apple iTunes

Annonse


– iTunes for Windows torsdag

Apple iTunesLanseringen faller i så fall sammen med gjenåpningen av Napster. Napster lanserte sitt nye nedlastingsprogram Napster 2.0 torsdag i forrige uke – med brask og bram på en pressekonferanse i New York. Men selve tjenesten med kjøp av musikk åpner ikke før om drøye to uker.

Lanseres i San Francisco

Apple ser nå trolig sitt snitt til å smette inn i denne tidsluken. Torsdag denne uka lanserer de i følge Betanews.com Windows-versjonen av den populære, virtuelle platebutikken iTunes Music Store, som hittil har solgt over 10 millioner låter.

Lanseringen skal i følge nettstedet skje på en pressekonferanse i San Francisco.

Bare for amerikanere?

iTunes Music Store har så langt bare vært tilgjengelig for Mac-brukere, og bare amerikanske sådanne. Det er usikkert når europeere og dermed nordmenn får mulighet til å handle musikkfiler.

Annonse


Om iTunes for Windows er like brukervennlig som Mac-versjonen, vil norske Windows-brukere uansett få gleden av et uovertruffent program til avspilling og organisering av musikkfiler som allerede ligger på harddisken.

– Spør bikkja mi!

Apples norske direktør Arne Odden er helt taus om saken.

– Dette er det ikke vi i Norge som uttaler oss om. Du vil få mer ut av bikkja mi enn av meg om dette, sier Apples norske direktør Arne Odden til ITavisen.no.

Om BetaNews-meldingen viser seg å stemme, vil programmet trolig ligge gratis ute til nedlasting på fra torsdag ettermiddag.

Den 24. oktober lanserer Apple sitt nye operativsystem Panther, og med den trolig versjon 5 av iTunes.

Annonse