Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nye Xelibri fra Siemens

Den ene av de nye designtelefonene er formet som ei pudderdåse og blir neppe noen slager blant gutta.

Xelibri serie liten
Moteserien Xelibri består av mobiltelefoner med større appell til moteløvene enn til mobilfolket. Brukergrensesnittet har vært mildest talt håpløst. Xelibri har rett og slett vært en telefon du kan ringe med om du er helt nødt, men som ellers bare er til pynt.

STN

De nye modellene har fått fargeskjerm av STN-typen. Disse skjermene kan vise 4096 farger, og er ikke av like god kvalitet som skjermene i de nye mobiltelefonene.

Nykommerne heter X5, X6, X7 og X8. Mest spennende design er det på X6, som rett og slett ser ut som en pudderdåse. Der speilet i pudderdåsen skulle sitte finner du i stedet en fargeskjerm. I underdelen finner du også taster som gjør at dette er en dings du faktisk godt kan ringe med. «Telefonen» er 84 millimeter på det bredeste og 26 millimeter tykk

Klesklype

X5 og X7 ser mer alminnelige ut. X7 kan klemmes fast for eksempel på jakkeslaget eller i halslinningen, mens X8 er et halsbånd. Telefondelen i halsbåndet måler 91x56x23 millimeter, skriver mobil.se. X8 har også innbygget radio.

Xelibri-serien skal selges gjennom motekjeder og ikke i de ordinære mobilkanalene. Det er foreløpig uvisst om de vil dukke opp i foretningene her hos oss. Men telefonen kan også kjøpes fra Xelibris egne Internett-sider.

Stikkord: Mobil