Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bygg din egen «Segway»

Trevor Blackwell hadde aldri prøvd superscooteren Segway selv, men snekret sin egen variant på en uke. Her ser du hvordan.

Blackwells Segway-variant
Med komponenter til under 20 000 kroner, den rette nerde-innstillingen, og en viss fortrolighet med mekanikk, elektronikk og C-programmering kan man snekre sin egen selvbalanserende scooter-plattform – ikke ulik den verdensberømte Segway.

Det var i det minste det Trevor Blackwell gjorde.

– Ikke så vanskelig

– Scootere som Segway beskrives ofte som teknologiske mirakler, men er faktisk ikke så vanskelige å bygge. Jeg snekret min egen på en uke ved hjelp av vanlig hyllevare. Jeg brukte enda en uke til å finjustere stabiliteten, styringen, og skrive om det hele, forteller Blackwell på sine hjemmesider.

Interessert i hvordan han gjorde det? Sjekk ut tlb.org/scooter.html:

Stikkord: Maskinvare