Hopp til navigasjon Hopp til innhold

T610 på salgstoppen

T610 havnet på salgstoppen i Sverige allerede før sommeren. Nå er det bare Nokia 3310 som har solgt bedre.

Sony Ericsson T610
Daniel Lindholm i Geab sier til mobil.se at de opplever en utrolig etterspørsel etter T610. Samtidig har det vært problemer med å fremskaffe nok av en del andre telefoner, bant annet Sony Ericssons T68i.

Flere grunner

Men mangelen på andre telefoner kan ikke alene forklare suksessen for T610. Lindholm mener det er flere grunner til suksessen. – Set er en Sony Ericsson, og så er det en bra telefon med både kamera og bra fargeskjerm. Pris og design spiller også inn, sier Lindholm, som nå er spent på hvordan Sony Ericsson Z600 vil bli tatt imot når den kommer.

Asia

Også Samsung S200 har solgt bra i Sverige den siste tiden. Dette er i likhet med T610 en kameramobil med stor fargeskjerm. Samtidig har Lindholm tro på de andre asiatiske produsentene som LG, Panasonic og Sharp.

I Norge offentliggjøres ikke salgstallene for hver enkel mobilmodell eller produsent, men ved Sony Ericsson i Norge sier man seg svært fornøyd med utviklingen.