Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Surround uten nabovarsel

Nå kan du kjøre ekte surroundlyd uten å forstyrre naboer eller sovende familiemedlemmer.

Zalman 5.1 hodetelefoner
Du har tenkt å tilbringe helga med det råeste 3D-spillet med tilhørende surroundlyd. Problemet er bare at vegg i vegg med deg bor ei sur, gammal megge som dunker med stokken hver gang du har utryddet en slemming med en velrettet maskingeværsalve.

Nå er løsningen her. Den sørkoreanske produsenten Zalman, som hittil har vært mest kjent for PC-deler, har laget en hodetelefon med ordentlig støtte for Dolby Digital/5.1-lyd.

Både Sennheiser og andre hodetelefonprodusenter har tidligere laget surround-telefoner, men Zalmans ZM-RS6F skal være den første med individuelle høyttalere for hver kanal. Vi snakker altså ikke om elektronisk simulering, men om ekte vare på øret.

Det er i dag de færreste spill som kjører 5.1-lyd. 4.1 er det vanlige, og telefonen kan enkelt settes opp til dette. DVD-filmer flest – i hvert fall de som inneholder filmer av nyere dato – har 5.1-lyd.

Her finner du flere detaljer:
Reklame:
Zalmans nettsted

Anmeldelser:
Hardware.no
Overclockersclub.com
Hardwarezoom.com
Tom´s Hardware

En leser har tipset oss om to norske nettbutikker som selger dette produktet:
:Microplex.no og Globalcool.no.

Stikkord: lydogbilde, spilltester