Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lønnsomt bredbånd

Bredbåndsleverandøren NextGenTel har nå 48 500 abonnenter, og kan endelig vise til positive driftsresultater.

I følge en pressemelding (Word-dokument) fra selskapet har de nå nærmere 23 prosents markedsandel. Nå går de for første gang i pluss på driftssiden, før avskrivninger.

Økt omsetning

Resultatet for 2002 ble negativt, med et tap på 67 millioner kroner. Men omsetningen i fjor økte kraftig – fra 30 millioner til 147,5 millioner kroner. Den positive trenden har fortsatt i år, med en omsetning på 134,4 millioner bare i første del av 2003.

– Dette befester vår posisjon som det ledende alternativet innen det sterkt voksende bredbåndsmarkedet. Fremgangen viser at kundene verdsetter produktene våre, både med tanke på pris og kvalitet, sier adm. direktør Olav Stokke i NextGenTel.

Stikkord: internett