virus orm lite bilde

Annonse


– Plaster ikke nok

virus orm lite bildeI følge News.com vil selskapet derfor neste uke lansere en ny plan de kaller «securing the perimeter» («sikre ytterveggen»).

Tettere samarbeid

Planen innebærer et tettere samarbeid med brannmurleverandører, og vil muligens også innebære at Microsoft mer direkte engasjerer seg i antivirusprogramvare. Om selskapet vil produsere slik programvare selv eller samarbeide med tredjepart, vil de foreløpig ikke kommentere.

For mange oppdateringer

Sikkert er det i hvert fall at de nå innser at nesten daglige oppdateringer av Office og Windows ikke er nok. Kundene klarer rett og slett ikke å følge med. Dessuten har det vist seg at systemer kan være utsatt for ormer og angrep selv etter at hull er tettet, sier Microsofts salgssjef for små og mellomstore bedrifter, Orlando Ayela.

Annonse