Palm tungsten t3 liten

Annonse


Ny Palm med rå skjerm

Palm tungsten t3 litenDermed er det ikke lenger noen hemmelighet at Palm kommer til å lansere Tungsten T3 med Intel Xscale 400 MHz prosessor.

Breddeformat

Ved siden av prosessorbyttet er skjermen det som overrasker mest. Palm, som for ikke lenge siden bare hadde skjermer på 160×160 punkter, fikk for ett år siden sin første skjerm med 320×320 punkter. Tungsten 3 får en skjerm med 320×480 punkter.

En annen spennende nyhet er muligheten for å se skjermbildet i landskapsmodus, eller breddeformat som det også kalles.

Mer minne

Mange hadde nok ventet at maskinen skulle ha Palm OS6, men av de opplysningene som er kommet frem til nå er det ingen ting som tyder på dette. Dermed er det godt mulig at vi må klare oss med 5.2 en stund til.

Annonse


Tungsten 3 skal ha Bluetooth og Ir-port, men ikke WLAN. Internt minne er på 64 MB, hvorav 52 er tilgjengelig for dine data.

Prisen Idedata oppgir er på 3.956 kroner. Det er 1000 kroner under prisen på Tungsten C, som har WLAN, og snaut 500 kroner dyrere enn Tungsten 2.

Tungsten E

Den andre modellen Palm vil lansere er Tungsten E. Dette blir en rimelig modell med et design som minner mye om den klassiske V-modellen. Den har imidlertid 32 MB minne, Palm OS 5.2 og samme 320×320 fargeskjerm som Tungsten T2.

Palm har ennå ikke lagt ut noen offisielle bilder av de nye maskinene, men vi fant disse på nettstedet Bargainpda.com.

Tungsten T3 (Bilde fra Bargainpda.com)
Tungsten E (Bilde fra Bargainpda.com)

Annonse