Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lettvekter-proff fra Kodak

Årets Easyshare-serie med digitalkameraer fra Kodak får et nytt tilskudd i form av semi-proffe DX 6490, med kraftig optisk zoom og 4 megapiksler.

Kodak Easyshare DX6490
I år stiller Kodak med et digitalkmara-sortiment på syv forskjellige kameraer i Easyshare-serien, hvorav samtlige rettes inn på forskjellige grader av hobby- og hjemmebrukere.

Men nye DX6490 skiller seg litt ut, ved å være det eneste modellen som tilbyr imponerende 10x optisk zoom, og er selskapets hittil mest avanserte digitalkamera.

Høy zoom, lav vidvinkel

Optikken er av merket Schneider-Kreuznach Variogon, men vær advart: den høye zoom-faktoren går på bekostning av vidvinkelen.

I analogoptiske termer snakker vi om et objektiv som tilsvarer 38-380mm.

DX6490 stiller også med funksjoner som automatisk hvitbalanse såvel som Kodaks Share-knapp, som lar deg forhåndsdefinere hvilke bilder du vil printe ut eller sende som e-post mens du ser gjennom fotoene dine på kameraets LCD-skjerm.

Printerdock

Kameraet er også kompatibel med Kodaks Printer Dock 6000, som er en kombinert batterilader og printer. Når du setter kameraet i dockestasjonen overføres bildene til datamaskinen, samtidig som bildene du har valgt ut automatisk skrives ut på 10×15 cm fotopapir.

Kameraet skal være tilgjengelig nå, og koster ca. fem tusen kroner. Printerdocken har en veildende pris på ca. to tusen kroner.

Se forøvrig www.kodak.com for mer informasjon.

Stikkord: digitalkamera, lydogbilde