Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Handsfree stopper strålingen

Bekymret for stråling fra mobiltelefonen? Sygnet mener å ha en handsfree-løsning som effektivt holder strålene unna hodet ditt.

RadFree Sygnet handsfree
Mye er fremdeles uklart rundt stråling og mobiltelefoner, og forskerne leverer ofte motstridende resultater. Er strålingen skadelig? Er den i stand til å påvirke hjernen?

RadFree-handsfree fra Sygnet Technologies gir ikke svar på verken det ene eller andre, men hevder å kunne la deg snakke i mobiltelefonen samtidig som 98% av strålingen ledes bort fra hodet ditt.

Bare rør

Enkelt forklart bruker RadFree simpelthen et hult rør som ledning, som lar lydbølgene overføres akustisk uten å bli akkompagnert av elektromagnetiske bølger som i tradisjonelt handsfree-utstyr.

Dette skal altså gjøre at selv om lyden når frem til øret ditt, holdes den mest intense mobilstrålingen rundt selve mobiltelefonen – som du typisk har i jakka (eller i bukselomma, hvis du ikke er redd for strålefare i understellsområdet).

Rimelig

RadFree koster omlag 160,- kroner, og skal være tilgjengelig for de vanligste mobilmerkene hos en rekke teleforhandlere.

For mer informasjon om teknologien, se www.sygnet-tech.com.

Stikkord: Mobil