Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Motorola med Windows-mobil

Motorolas Microsoft-telefon har vært en dårlig bevart hemmelighet. Nå er den offisiell.

Motorola MPx200 liten2
Motorolas samarbeid med Microsoft har resultert i MPx200, en mobiltelefon som skiller seg fra de tidligere Microsoft-telefonene. Motorola-telefonen har nemlig foldedesign, og er atskillig mindre klumpete enn telefonene vi har sett for eksempel fra HTC.

SmartPhone

Med utvendige mål på 48x89x27millimeter er MPx200 på størrelse med de fleste andre foldetelefoner, om enn noe tykkere enn de fleste av dem. Innholdsmessig er imidlertid endringene mer begrenset. Telefonen leveres med standard programvare for Windows Mobile, tidligere kjent som Microsoft SmartPhone 2002.

I praksis betyr det at du får lommeutgaver av kjente Outlook-funksjoner som e-post, kalender, adressebok, Messenger og Internet Explorer. Dessuten har telefonen Windows Mediaplayer så du kan høre musikk eller se videoklipp.

USB

Telefonen har også standard mini USB i bunnen, slik at du kan koble den til en PC for enkel overføring av data mellom telefon og PC.

Telefonen har 32 MB RAM og 32 MB ROM. I tillegg kommer det du selv måtte putte av minnekapasitet i SD-brønnen (minnekort).

Batteri

Motorola oppgir batterikapasiteten til å være mellom 95 og 112 timer i Standby, eller 240 til 270 minutter med tale. Det er godt under hva de mest batterigjerrige telefonene klarer, men skulle være tilstrekkelig til daglig bruk. Reiser du bort en helg bør du nok sørge for å ha laderen med.

Lekker

Telefonen har ellers et lekkert design, med integrert antenne og et stort fargedisplay. På lokket sitter en mindre skjerm som viser statusinformasjon og klokke.

Det er ikke klart hva telefonen vil komme til å koste når den dukker opp i butikkene her hjemme.

MPx200 med Windows Mobile

Stikkord: Mobil