Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Last ned Office lovlig

Piratversjoner av Office 2003 er for lengst ute på nettet. Men lovlydige, betalende kunder får nå det samme tilbudet.

Office 2003
Opprinnelig hadde Microsoft planlagt å gjøre Office 2003 tilgjengelig på nettet fra 1. oktober. Men på grunn av store interesse fra kundene har selskapet valgt å legge den nye kontorpakken ut til nedlasting allerede i dag.

– Bevis på forventning

– Vi ser dette som et godt bevis på at det er store forventning til våre nye produkter og den merverdien de er forventet å gi brukerne og deres virksomhet, skriver Microsoft Norges informasjonsdirektør Jannik Lindbæk jr. i en pressemelding.

Tilbudet om nedlasting gjelder bare for Microsofts Enterprise Agreement og Select Agreement lisenskunder, samt MSDN abonnenter.

Stikkord: internett, programvare