Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Her er P800s oppfølger

P800 får sin oppfølger i løpet av nær fremtid. Prototypen sirkulerer nå i flere miljøer, og flere bilder er lekket.

P900
Alle detaljene om P900 har vi ikke ennå, men etter det vi får opplyst skal de fleste endringene være av kosmetisk art.

Mindre

Ingeniørene i Sony Ericsson har gjort mye for å trimme ned størrelsen på telefonen. Høyde og bredde er ikke så mye redusert, men i tykkelse er P900 atskillig slankere enn P800. Telefonen skal også være raskere, men om det skyldes ny prosessor eller bedre minnehåndtering vet vi foreløpig ikke.

P900 er en stylet og krympet utgave av P800, nå med video-opptak (montasje).

Plastfaktoren er også eliminert, rett og slett ved at det er valgt andre materialer. Ericssons patent med taster som går gjennom flipplokket og ned på en trykkfølsom skjerm er også borte. Nå virker flipplokket som et ordinært telefontastatur. På P900 er det heller ikke mulig å ta av flippen med mindre du er villig til å ødelegge telefonen.

Ny skjerm

Skjermen på P800 er ikke så verst, men i sin nye toppmodell satser Sony Ericsson på flere farger og bedre kontrast. P900 får trykkfølsom TFT-skjerm med 65.000 farger.

VGA

Det har lenge gått rykter om at P900 skal være en mobiltelefon med megapixelkamera, men etter det vi forstår er det ingen forskjell på oppløsningen i bildene tatt med P800 og P900. Det betyr at høyeste oppløsning er 640×480 punkter.

Video

Den største forskjellen i programvaren ligger i muligheten for å tilpasse brukergrensesnittet, samt at du med P900 kan ta opp videosnutter i relativt bra kvalitet. Videobildene fyller også hele skjermen på telefonen.

Det er foreløpig ikke kommet noen informasjon om når P900 skal være klar for salg, og Sony Ericsson har ikke bekreftet at modellen faktisk eksisterer.

Stikkord: Mobil