Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Apple varsler Macworld Expo-boikott

Arrangøren av Macworld Expo vil flytte messa til Boston, men Apple sier de i såfall ikke vil være med på moroa.

MacWorld
Den store messearrangøren IDG World Expo annonserte nettopp at neste sommers MacWorld Expo skal avholdes i Boston, der denne messen ble avholdt for første gang, og ikke i New York, der arrangementet har foregått de siste årene.

Apple vil ikke forlate eplet

Apple svarte umiddelbart med å bekrefte sin tidligere uttalte beslutning om å ikke delta i MacWorld Boston. Mac-moderen mener nemlig at New York er bedre egnet for en slik stor begivenhet og at de ikke vil være med hvis showet blir flyttet, melder The Register

Det lover selvfølgelig ikke bra for en messe hvis’ hovedattraksjon de siste årene har vært åpningstalen ved Apple-sjef Steve Jobs.