Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Microsoft gir Xbox WLAN

Microsoft har søkt godkjenning på et adapter som lar deg koble Xbox til Internett via trådløst nettverk.

Xbox-logo hvit
Det er FCC (Federal Communications Commission) som på sine hjemmesider skriver om godkjenningen av WiFi-adapteret som gjør Xbox til en trådløs internettboks. Hensikten er at spillere skal kunne koble seg opp mot hverandre via Internett uten å måtte ty til kabler.

Bekrefter

Informasjonen skal i følge en talskvinne fra Microsoft ha vært lagt ut på FCCs sider ved en feil. Microsoft bekrefter imidlertid at adapteret er godkjent.

Informasjonen er nå fjernet fra FCCs sider, men viste en liten sort enhet med Xbox stempel og teksten «54 Mbps» i grønt. På siden av boksen satt en antenne. – Det endelige resultatet vil se annerledes ut enn bildet som ble lagt ut på FCCs sider, sier Microsoft-talskvinnen.

Ukjent pris

Når adapteret vil bli lansert vil Microsoft ikke si noe om. De vil heller ikke si noe om pris, men tilsvarende enheter solgt fra andre selskapet (som Linksys fra Cisco) ligger på rundt 100 dollar, skriver Cnet.