Winamp Lama

Annonse


Sniktitt på Winamp 5

Winamp LamaWinamp 3 ble ikke den store suksessen som utvikleren Nullsoft hadde håpet på. Mange mente den hyperavanserte spilleren rett og slett ble for stor og tung, og hadde for mange funksjoner sammenlignet med den mye smidigere og strømlinjeformete Winamp 2.x-serien.

Derfor tar utvikler Nullsoft nå et skritt tilbake når de sikter seg inn på Winamp 5 – som beskrives som en kombinasjon av de beste egenskapene i versjonene 2 og 3.

Pre-alpha

Nøyaktig hva som kan ventes av funksjonalitet og utseende er foreløpig uvisst, men det kan se ut som om en veldig tidlig alfaversjon av Winamp 5 har dukket opp på nettet.

CD-RW.org har i hvert fall lagt ut en nedlastbar versjon av Winamp som de hevder er en tidlig versjon av Winamp 5. Vi har riktignok litt problemer med å identifisere de store forskjellene i denne versjonen fra Winamp 2.9x, men versjonsbeskrivelsen indikerer i det minste at det faktisk dreier seg om en «supertidlig» alfaversjon av versjon 5.0.

Annonse