Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Besøkseksplosjon på antivirus-sider

Trafikken til antivirus-sider skyter i været etter sist dagers eksplosive virusutbrudd. Enkelte nettsteder opplever mangedobling av besøkstallet.

Mer enn 3.9 millioner hjemmesurfere besøkte Microsofts egne TechNet i uken som endte 17. august. Dette er en økning på 1100 prosent fra de 317.000 besøkene den foregående uken, melder nyhetstjenesten Reuters.

Siden inneholder blant annet informasjon om det aktuelle Blaster-viruset, og forskjellige virus-informasjon og -verktøy, og ble nettets raskest voksende side i en nylig publisert rapport fra Nielsen/NetRatings.

Det Microsoft-styrte nettstedet MSN Tech and Gadgets gir også virusrelatert informasjon, og tiltrakk seg mer enn én millione besøkende i samme periode, et hopp på 304 prosent i forhold til uken før.

Antivirusselskapet Symantec opplevde et hopp på 302 prosent til 4 millioner besøkende, Windows Update gikk opp 76 prosent til 11 millioner, mens brannmurselskapet Zone Labs økte med 73 prosent til 638.000 besøk.

Stikkord: internett, virus