Hopp til navigasjon Hopp til innhold

SCO og Caldera angrepet

Nettstedene til Linux-leverandørene SCO og Caldera ble utsatt for DoS (Denial Of Service)-angrep fredag, og er fortsatt nede for telling.

Hacket!
Det ene av angrepene, mot det kontroversielle selskapet SCO, skal i følge Linux Today ha blitt satt i gang av en erfaren IT-ekspert. Denne personen har sagt seg villig til å stoppe angrepet, men må vente til tidsinnstillingen går ut.

Caldera-mysterium

Hvem som står bak angrepet på Caldera vet ingen, men mye tyder på at det også her er erfarne folk som står bak.

SCO har vakt harme i Linux-kretser med sine påstander om at Linux inneholder kode som er stjålet fra dem. Caldera oppfattes som en del av SCO-systemet historisk sett, men har ikke direkte vært involvert i debatten og de rettslige stridighetene rundt SCO, IBM og Linux.

Stikkord: internett, linux, programvare