Hopp til navigasjon Hopp til innhold

MuVo med 1,5 GB

Creative kan i høst også by på den 30 GB store Jukebox Zen NX MP3-spilleren med USB2-forbindelse til PC og 14 timers batteritid.

MuVo2
MuVo2 er en ny MP3spiller med hele 1.5 GB minne på en knøttliten harddisk. Denne 66 x 66 x 20 mm småvokste og 91 gram lette saken kjører i ti timer på timer på oppladbart batteri og overfører filer kjapt via USB 2.

512 MB på MuVo1

For de som vil ha det enda mindre kommer MuVo-spilleren i pennformat i nytt design. Den største endringen er et display som viser hvor du er hen (endelig!) En 512 MB-utgave i tillegg til 128 og 256 MB-utgavene er også like rundt hjørnet – i løpet av september blir det sagt fra Creatives side.

For øvrig kommer Inspire høyttalerserien i nye utgaver. Toppmodellene har nå sju kanaler pluss subwoofer (7.1) – forutsatt at man bruker et lydkort som støtter det (den nye USB-boksen omtalt ovenfor gjør det).

Nye webkameraer

En ny serie med webkameraer er også klar, med forbedret CMOS bildesensor. Mest interessant er kanskje WebCam Notebook, som for en gangs skyld ser ut til å kunne festes til en laptopskjerm uten å ramle av.

Creative er også klare med tastaturer og mus, med og uten tråd – et marked som hittil har vært dominert av Logitech og Microsoft.

24 bits USB-lyd

Creative kommer tidlig neste år med et ekstern USB-lydenhet som støtter 24 bits DVD-Audio lyd.

Den nye Soundblaster-enheten blir en slektning av PCI-kortet Audigy 2, som også har støtte for DVD-Audio med 24 bit og 192 eller 96 khz samplingsfrekvens.

Stikkord: lydogbilde, Maskinvare