Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Cinet konkurs

Den norske PC-produsenten Cinet må kaste inn håndkledet, på tross av god volumvekst i 2. kvartal.

Cinet PC
Dette går fram av en pressemelding selskapet sendte ut i dag.

Her er pressemeldingen i sin helhet:

Drammen, 21.8.2003

Vi beklager å måtte meddele at på tross av en god volumvekst i 2. og så langt i 3. kvartal så må Cinet AS begjære oppbud. Årsaken skyldes en kraftig prisreduksjon på produktspekteret Cinet selger i markedet igjennom hele 2003. Volumveksten har vært bra men omsetningen og derigjennom inntjeningen har vært for lav til å dekke Cinet’s totale kostnadsnivå.

Cinet har igjennom hele 2003 jobbet aktivt med å redusere produksjonskostnadene uten å lykkes i tilstrekkelig grad. Vi beklager på det sterkeste situasjonen og arbeider nå hardt for å få dette ordnet på en god måte for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere.

Med Vennlig hilsen

Cinet AS

Cinet er den anre norske PC-produsenten som må gi seg i løpet av kort tid. I februar i fjor måtte EverCom avslutte virksomheten.

Stikkord: Maskinvare