Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spammer gir opp

Shane Atkinson sendte ut opptil 100 millioner e-brev med tilbud om piller som forstørrer penis – daglig. Nå tør han ikke lenger.

epost spam junkmail
Mannen, som er bosatt på New Zealand, ble offer for en massiv antispam-aksjon som blant annet medførte at både hans navn, adresse, telefonnummer og ikke minst e-postadresse ble offentliggjort på nettet.

Ubehagelige telefoner

Resultatet ble i følge avisen The New Zealand Herald at Atkinson begynte å frykte for sikkerheten til seg selv og sin familie. Blant annet måtte han nedlegge forbud mot at femåringen hans tok telefonen.

Atkinson hevder at han har fått over 20 telefoner fra sinte anti-spammere – fem av dem med obskønt innhold. I tillegg har han blitt ufrivillig meldt inn i en sjekketjeneste for homser på nettet.

Vil holde seg til nettsteder

Nå vil ikke Atkinson mer. Han sier at han er lei av den negative eksponeringen, at han aldri mente å bryte noen lov (på New Zealand er spamming fremdeles lovlig) og at han heretter vil begrense sin forretningsvirksomhet til søkemotorer og nettsteder.

– Det er nok moro og penger der, sier han.

Stikkord: internett