epost spam junkmail

Annonse


Superspammer avslørt

epost spam junkmailShane Atkinsons virksomhet omfatter et større nettverk av spammere med tilhold ulike steder i verden. For å unngå å bli stengt sitter han på flere domener i land som Polen og Pakistan. Her har klager på denne type virksomhet en tendens til å bli ignorert.

Penisforstørrelse

Han kunne også ha benyttet servere på New Zealand, men disse er i følge superspammeren for langsomme til at han får jobben unna.

Har du mottatt meldinger av typen «How to boost your penis size and self-esteem» eller «Satisfy your lover with an increased penis size», så er det gode muligheter for at det er Atkinson som star bak..

Ingen skrupler

Atkinson sier han har drevet denne virksomheten i om lag ett år, og at han ikke har noen betenkeligheter med dette. – Spam er en del av Internett. Vil du ikke ha spam så la vær å bruke Internett og kutt ut e-postkontoen, sier Atkinson til New Zealand Herald.

Lønnsomt

Atkinson vil ikke ut med hvor mye han tjener på virksomheten, men sier den gir ham råd til et hus og en bra bil. En 15 år gammel gutt som sitter i Atkinsons nettverk og sender spam fra USA skal tjene rundt 4.000 kroner daglig.

Annonse