Hopp til navigasjon Hopp til innhold

AMD klar med 64-logo

AMD er klare med sin nye Athlon 64 bit logo. Den symboliserer blant annet at du fortsatt kan bruke 32 bits-applikasjoner.

AMD Athlon 64
Den første Athlon-prosessoren med PC-arkitektur blir først lansert i San Francisco 23. september. Men det er ingen tvil om at markedsføringen er i full gang.

Fram og tilbake

AMD er nå klare med logoene som skal figurere i all reklame, og som skal klistres utenpå maskiner med den nye prosessoren. I følge AMD symboliserer de både framskritt og bakoverkompatibilitet. En pil peker oppover, mens en S-formet krusedull viser at prosessoren også fungerer utmerket med programvare som brukes i dag.

Microsoft ventes å være klar med en Windows-versjon som utnytter 64-bitsarkitekturen i den nye prosessoren en gang ut på nyåret.

Spillfolket gleder seg

Athlon 64-prosessoren skaper spesielt store forventninger hos spill-entusiaster, som venter på en ny generasjon spill med 64-bitsfunksjonalitet og -grafikk.

En versjon for server-markedet – Opteron – har vært i salg siden april. Athlon-versjonen for vanlig PC vil trolig vekke mer oppmerksomhet, siden den sikter seg inn på de råeste gutte/jente-rommene….

Stikkord: Maskinvare