Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sony PSP med WLAN og PS2-grafikk

Fremdeles har vi ikke sett så mye som et bilde av Sonys kommende håndholdte spillkonsoll, men det ligger an til både WLAN, USB 2.0 og avansert 3D-grafikk.

Sony UMD
Sony kunne nylig avsløre at selskapets planlagte PSP spillkonsoll, som ble annonsert i mai, vil kunne kommunisere både med andre spillere og med Internett via 802.11 WLAN, og muligens også Bluetooth, melder MSNBC.

– Den nye enheten vil bearbeide data ti ganger raskere enn den originale Playstation-konsollen. Vi vil demonstrere en prototype på neste E3 i mai, og følge opp med spillkatalog på Tokyo Game Show før verdenslanseringen i fjerde kvartal 2004, sier kunne Ken Kutaragi, president i Sony Computer Entertainment.

Lommekino og PS2-grafikk

PSP vil altså være mye kjappere enn den første Playstation, og ifølge en artikkel i ZDNet Japan ligger konsollen an til å bli utstyrt med avansert PS2-aktig 3D-grafikk, 7.1 kanals surroundlyd, avspilling av MP3 og MPEG4, USB 2.0, Memory Stick, IrDA infrarød port, og 16:9 widescreen TFT LCD skjerm.

Den samme artikkelen nevner også utvidelsesmuligheter for GPS og digital radiotuner.

Det spekuleres naturligvis allerede i om Sony ikke like godt vil lage en mobiltelefon utav det hele…

Stikkord: spilltester