Doom III monster

Annonse


Doom III utsatt til 2004

Doom III monsterI forbindelse med presentasjonen av sitt årsresultat kom spillselskapet Activision med dårlige nyheter for alle som håpet å kunne mate PCen sin med actionspillet Doom III i god tid før jula.

Selskapets president Ron Doornink kunne nemlig fortelle at Doom III er ventet først i fjerde kvartal av Activisions neste finansår, som ender i mars 2004.

Mange hadde ventet spillet i butikkhyllene i november i år, men nå ligger det altså an til at Half-Life 2 får råde alene som den viktigste gjenstående FPS (FørstePersons Skytespill)-lanseringen i 2003, med planlagte slipp i september.

Nøyaktig hvilken rolle Microsoft, som gjerne så at Doom III ble lansert samtidig både på XBox og PC, har hatt i denne utsettelsen er uvisst.

Annonse