Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobilreparatør i framgang

Zodiac Norge utvider stadig, og har nå fått serviceavtale med LG. Samtidig søker bedriften etter flere ansatte.

Zodiac 2
Det er trange tider i IT-bransjen, men for servicebedriften Zodiac Norge AS på Storo ser det ut til å gå rette veien. For ikke lenge siden ble de servicepartner på høyeste nivå for Samsung. Nå får de også LG i portefølgen.

LG

LG kommer om ikke lenge med to modeller for det norske markedet. Gjennom sin avtale med selskapet har Zodiac sørget for å få en bred portefølge av serviceavtaler. Fra før av har de Siemens, Motorola og Samsung på høyeste servicenivå.

Fikser «alt»

Høyeste servicenivå betyr at Zodiac reparerer det som kan repareres på slike telefoner. Reparasjonene går helt ned til bytting av ørsmå komponenter som er loddet på telefonens printkort.

Stabil vekst

Zodiac har opplevd en stabil fremgang over lengre tid, i en periode da vi har sett andre serviceverksteder gå konkurs. Salgssjef i Zodiac, Rune Tollefsen, sier Zodiac gjennom sitt servicekonsept med budbiler og returkonvolutter har en styrke som gjør dem konkurransedyktige.

Konvolutt

I korte trekk betyr det at de som bor i Oslo-området (inkludert Lillestrøm, Ski og Asker) kan få telefonen hentet av budbil den ene dagen, og så få den returnert i løpet av et par dager. Kunder som bor utenfor dette området kan benytte konvolutt-tjenesten. Ved å henvende deg til Zodiac får du en frankert konvolutt i posten. Putt telefonen i konvolutten og dropp den i ei postkasse. Noen dager etter kommer den i retur, forhåpentlig ferdig fikset.

Hurtigservice

Raskeste løsning er å benytte servicedisken i Zodiacs lokaler på Storo, men det forutsetter at du bor i rimelig avstand fra Oslo. Her kan du for et par hundrelapper få utført ekspressreparasjon på telefonen.

Ansetter

Zodiacs suksess innen service har også ført til at de nå utvider virksomheten. I den forbindelse vil selskapet ansette 3-5 nye teknikere, sier Tollefsen. – Nøyaktig hvor mange som skal ansettes avhenger litt av hvordan markedet utvikler seg. Men i første omgang regner jeg med at vi vil trenge i alle fall 4 mann, sier Tollefsen.

Tror på LG

Zodiac har tro på at LG vil kunne selge bra i Norge. – Telefonene er flotte og holder høy kvalitet, sier Tollefsen. Spørsmålet er bare om de ikke holder så høy kvalitet at Tollefsens teknikere blir gående arbeidsledige.

Stikkord: Mobil