Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny og raskere DVD-brenner

Plextor introduserer nå markedets raskeste DVD-brenner for både DVD-R/RW og +R/RW.

plextor PX 708 U
Enhetene kommere i både intern og ekstern utførelse, og heter PX-708A og PX-708UF. De nye enhetene skriver en full DVD (4,7GB) på mindre enn 10 minutter og har i tillegg CD-brenningskapasitet på 40x for CD-R og lesing, samt 24x for CD-RW.

Pluss og minus

PX-708A og PX-708UF er utstyrt med programvare for å kopiere data, musikk og videoer til DVD-er og CD-er, samt videoredigeringsprogram fra Pinnacle Systems, skriver Plextor i en pressemelding.

– Akkurat som tidligere med CD-brenner, går nå Plextor helt i teten på markedet for DVD-brennere. Nå har vi de raskeste DVD-enhetene på markedet som støtter begge formater, sier salgs- og markedssjef hos Plextor, Patrick Peeters.

For plussformatet er DVD-R-hastigheten 8x og 4x for DVD-RW. For minusformatet er DVD-R-hastigheten 4x og 2x for DVD-RW. Begge enheter leser DVD-ROM-er i en hastighet på 12x.

USB og Firewire

Den eksterne enheten PX-708UF har både USB- og FireWire-tilkopling og begge enhetene benytter flere teknikker for å heve kvaliteten på skrivingen:
– Buffer Underrun Proof for CD
– Lossless Linking for DVD+R/RW
– Zero Link for DVD-R/RW
– PoweRec (Plextor Optimised Writing Error Reduction Control)
– Plextor’s VariRec (Variable Recording)

Programvare som følger med er:
– Ahead Nero
– Ahead InCD
– Pinnacle Studio 8: Videoredigeringsprogram
– Cyberlink Power DVD: DVD programvare
– PlexTools Professional: CD/DVD utility programvare

Priser

Den interne enheten PX-708A vil koste 2,271 kr eksklusive moms og er tilgjengelig i slutten av august. PX-708UF vil koste 2,890 kr eksklusive moms og er tilgjengelig i slutten av september. Begge enhetene har Plextors 2-års byttegaranti på stedet.

Stikkord: Maskinvare