Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Her er bildene av «gyrofonen»

Vi har tidligere skrevet om den finske telefonen med skjermbilde som står i ro når du roterer telefonen. Her er bildene.

myorigo lite
My Origo er navnet på en ny finsk telefon med en helt særegent navigasjonssystem. Ved å dreie og vende på telefonen han du flytte deg rundt i et skjermbilde som er større enn selve skjermen.

Kikkehull

Du kan med andre ord bruke telefonen som et virtuelt kikkehull der du dreier telefonen for å se ulike deler av skjermbildet. Dette kommer ikke så godt frem av bildene vi har mottatt fra My Origo. Men her ser du i alle fall hvordan selve telefonen tar seg ut.

Telefonen har innebygget kamera og stor trykkfølsom skjerm.
Denne illustrasjonen viser hvordan du kan legge inn tekst og symboler fra telefonens virtuelle qwerty-tastatur. I stedet for å bruke stylus (penn) trykker du rett på skjermen med fingertuppene. Husk å slikke bort iskrem og syltetøy først!

Som det fremgår av illustrasjonen til venstre vil telefonen ha flere av de viktigste kontorapplikasjonene ombord. Dessuten får den mp3-spiller, lover produsenten.

Telefonen kan virke litt klumpete, men om funksjoaliteten ellers er god kan vi tilgi mye. Vi har ennå ikke mottatt noen informasjon om lanseringsdato.

Stikkord: Mobil