wwwsol.no

Annonse


Beholder domenet wwwsol.no

wwwsol.no – Partene er kommet til enighet og «skilles som venner», skriver Nicolas Weiss-Andersen i en pressemelding

Flytter innhold

Nicolas Weiss-Andersen, som også er redaktør for ungdomsportalen Cool.no, har gått med på å stanse bruken av domenet. Men har fått beholde selve domenenavnet, noe som var prinsipielt viktig for ham. Cool.no overtar også innholdet på siden.

Forliket går blant annet ut på at erstatning og saksomkostninger er redusert fra 179.800,- til 10.000,-

Hobby

Weiss-Andersen ser på dette som en god løsning, til tross for at han er overbevist om at han ville vinne frem med ankesaken. – Det er grenser for hvor mye tid og ressurser man skal bruke på en hobbyvirksomhet som nettsiden “World Wide Web’s solutions” faktisk var. Og i denne situasjonen så ser jeg også viktigheten av å beholde et godt forhold til Eniro, selv om vi ikke alltid har vært enige om ting, sier Weiss-Andersen.

Annonse


Han gir også uttrykk for å være svært fornøyd med advokathjelpen han har fått av sin far, Adv. Kjell Weiss-Andersen, samt Adv. Fullmektig Thomas Klevenberg.

World Wide Web’s Solutions blir for fremtiden å finne på http://cool.no/web (uten www).

Eniro fornøyd

– På vegne av våre 2 millioner brukere er vi svært glade over at denne saken nå er endelig avsluttet, slik at vi kan sikre at nettbrukere som vil til SOL virkelig kommer frem dit de skal, sier administrerende direktør i Eniro Norge Hans Petter Terning. Eniro er selskapet som står bak nettstedene SOL og Kvasir, og som i mai vant den prinsipielt viktige rettssaken mot 23-åringen som har registrert domenet wwwsol.no.

Dom blir stående

Forliket innebærer at dommen fra Asker og Bærum lagmannsrett blir stående. Hele dommen kan du lese her (Lovdata).

Annonse