Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Endelig: USB for DOS!

Det finnes de som resolutt hiver ut Windows XP når de har kjøpt ny PC og i stedet installerer gode, gamle DOS. Nå kan de også bruke USB.

Nei, dette er ikke et påfunn fra en eller annen nedsnødd åpen kildekode-nisse med sær sans for humor. Det er faktisk selveste Panasonic som har funnet det nødvendig å lansere en USB-driver for DOS-applikasjoner – USBASPI.SYS.

Bare for lagring

Ved hjelp av denne driveren kan du bruke USB-enheter i det gamle, tekstbaserte operativsystemet fra 1980-tallet. Men vel å merke bare lagringsenheter som eksterne harddisker, CD-ROM, CD-RW, DVD-ROM, Iomegas ZIP og JAZ-stasjoner, LS-120, og flashminne for ASPI-enheter.

Driveren finner du på Panasonics japanske nettsted og oppskriften finner du i The Inquirer.

Stikkord: Maskinvare