Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sony Ericssons «Asian Babe»

Hvorfor lemper Sony Ericsson stygge «svenskemobiler» ut over Europa, mens japanerne får herligheter som dette?

505i
Sony Ericsson lager gode telefoner, og ikke alle modellene som selges i Norge er like stygge. Men på design kan ingen av dem måle seg med det japanerne får. DoCoMo-telefonen 505i er så lekker at vi får vann i munnen.

Innbygget antenne

Dette er en flipptelefon der du kan vrenge lokket trill rundt, slik at skjermen blir liggende på utsiden. Og ettersom den utvendige antenna er borte blir det hele et lekkert stykke telefon som nok vil få mange av flipptelefonens motstandere på andre tanker.

Megapixel

505i inneholder et kamera som kan ta bilder med 1,23 megapixel oppløsning. Du kan ta korte filmklipp og sende dem med DoCoMos egen bildetjeneste (omtrent som MMS).

Fargesprakende

Skjermen er semitransparent og kan vise mer enn 260.000 farger. Telefonen bruker minnebrikke av samme format som P800 (Memorystick Duo), så du kan knipse omtrent så mye du orker uten å måtte tenke på minnebegrensningene.

Ellers har telefonen e-post og alskens DoCoMo-greier.

Vakker men treg

Men en trøst til oss som ikke kan bruke denne telefonen – den støtter ikke hastigheter over 9600 bit/s, så der får den i alle fall grundig juling av godklumpen P800 og de andre SEM-modellene her hjemme.