Upskirt

Annonse


Trusekikker med skokamera

UpskirtMannen ble tatt på en utstilling for veteranbiler sist søndag. Tilskuerne la merke til at han var minimalt interessert i biler, og at han var langt mer opptatt av en dame i korte skjørt som sto i nærheten av ham.

DV-kamera

Da politiet ble tilkalt, oppdaget de at mannen hadde utstyret i orden. Et kamera på størrelse med et knappenålshode var montert i et hull i skoen hans. Fra kameraet gikk det en ledning via buksebeinet til et DV-kamera.

– Dette er samme type overvåkingsutstyr som vi selv bruker, sier etterforsker Jim Coffman i Palo Alto-politiet til CNN.com. Mannen er nå sluppet fri, men risikerer nå tiltale og straff for – som det står i California-loven – å ha fotografert hud eller undertøy i en situasjon der man forventer privatlivets fred.

Annonse