Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telehuset åpner Concept Store

Telehuset åpnet sin første Concept Store på Carl Johan i dag.

consept store telehuset u
Dette skal være Telehusets ansikt utad. Butikken skal vise det siste og det nyeste av det som er å få tak i innen mobilkommunikasjon.

Merkenavn

Dessuten skal butikken styrke Telehuset som merkenavn, forteller administrerende Direktør i Telehuset, Pål Martin Fosdal.

Den nye butikken ligger i Paleet på Karl Johans gate, mellom Stortinget og Universitetet. – Denne butikken vil plassere Telehuset i folks bevissthet. Her passerer 100.000 mennesker forbi hver eneste dag, sier Fosdal.

Fremtiden

Pål Martin Fosdal (t.v.) serverer marsipankake til Senasdirektør Arne Annaniassen, og håper han til gjengjeld vil sørge for å få fremtidens Samsung-telefoner raskt ut til den nye butikken.

Utvalget i butikken vil være det samme som du finner i Telehusets øvrige forretninger. Men Fosdals håp er at denne butikken gjennom sitt samarbeid med leverandørene skal kunne være helt i forkant med de nyeste produktene. – Så snart dummyen (kopi til utstillingsbruk) er klar vil vi ha den utstilt hos oss, og vi vil selge telefoner så snart de kommer fra samlebåndet, sier Fosdal. – Brukerne skal finne det siste av eksisterende løsninger og samtidig få et lite glimt inn i fremtiden.

«Touch and feel»

Telehuset er store også på netthandel, men Fosdal sier vi like vel trenger butikkene. – De som handler hos oss bruker gjerne flere tusen kroner. Da er det betryggende å kunne se på og ta på produktene før du bestemmer deg for hva du skal handle, sier Fosdal. Butikken er lys og romslig, og på tre store plasmaskjermer blafrer TV-bildene forbi. Her skal det bli både demonstrasjoner og eksponering av nye produkter.

Data

I dag selger Telehuset produkter innen telefoni og data. De tradisjonelle teleproduktene står for om lag 40 prosent av omsetningen, men Telehuset er den tredje største forhandleren i Norge på hjemme-PC. Butikkhyllene i Concept Store bugner av tilbehør til både mobiltelefoner og PC.

Concept Store skal være en levende katalog der folk kan få se produktene i virkeligheten. I tillegg skal betjeningen ha høy kompetanse og kunne hjelpe kundene om det er noe de lurer på, sier Fosdal, før Telenor Mobils direktør Ingvild Myhre klipper den røde snoren og markerer at butikken er åpnet.

Da var klokken 10.00, og et hundretalls personer hadde tatt oppstilling i køen. Åpningstilbud med rimelige PC-er og telefoner fristet nok. Litt pirret kanskje også nyhetens nysgjerrighet, og i så måte vil du kunne besøke butikken både titt og ofte. Denne butikken skal nemlig være først med det siste også i fremtiden, lover Fosdal.

Mange stod lenge i kø for å sikre seg ett av åpningstilbudene.

Annonse
Stikkord: Mobil