Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Brenn DVD-kopi på under en time

321 Studios har lansert en oppgradering til programvaren DVD X Copy. Det skjer til tross for at selskapet er saksøkt.

DVD X Copy
DVD X Copy Gold er en forbedret versjon av programvaren, og innholder alle funksjoner i de to tidligere produktene DVD X Copy og DVD X copy XPRESS. Ny funksjonalitet skal gjøre det mulig å kopiere de aller fleste DVD-plater på under en time, skriver PCWorld.com.

Bedre kompresjon

DVD X Copy Gold kan kopiere alt innhold fra den originale CD-en, eller komprimere en DVD-9 til DVD-5, slik at hver backup får plass på en DVD, heter det i en uttalelse fra 321 Studios.

DeCSS

Programvaren bruker en dekryptering kalt DeCSS for å muliggjøre kopiering av DVD-filmer over på brennbare DVD-plater eller CD-R-plater. Det gjør de til tross for at CSS (content Scrambling System) er lagt inn på originalplatene nettopp for å hindre slik kopiering.

Saksøkt

En rekke filmstudioer har saksøkt 321 Studios fordi de selger denne programvaren, men 321 Studios mener de ikke har gjort noe galt. Når programvaren nå er redigert er det ikke noe forsøk på å gjøre programmet mer spiselig for filmselskapene.

– 321 Studios mener de har full rett til å drive med det de driver med, og ser ingen grunn til ikke å komme med oppgraderte versjoner av programvaren, sier selskapets advokat, Mark Fisher.

DVD X Copy Gold selges nå for 119 dollar, melder 321 Studios.

Stikkord: programvare