Hopp til navigasjon Hopp til innhold

«Panther» avslørt på nettet

Bilder og beskrivelser av Apples nye operativsystem Panther figurerte på flere nettsteder i helga. Et kjapt advokatbrev fjernet det, men ikke i Norge…

Mac OS X Jaguar
deskmod.com står det nå bare en kort melding om at skjermbildene nå er fjernet etter anmodning fra Apples juridiske avdeling.

Det norske nettstedet mac1.no våger derimot på kjøre bildene, som de har hentet fra 4osx.com (som også har fjernet materialet nå).

Detaljene borte

Amerikanske nettsteder fikk imidlertid smake pisken så det holdt. Macminute.com, la ut detaljer om nye funksjoner i operativsystemet. De ble også anmodet på det sterkeste til å fjerne dette, og gjorde det.

Også Thinksecret.com, som pleier å være et godt stykke foran Apples presseavdeling når det gjelder Mac-nyheter, måtte fjerne sin sak om det nye operativsystemet.

Må vente til kvelden

Dermed ser det ut som om Mac-frelste pent må vente til Steve Jobs letter på sløret i Moscone-senteret i San Francisco i kl. 19 i kveld norsk tid. Fra ca. kl. 21 kan du se den i opptak på nettet ved å klikke HER (OBS! Bare i QuickTime-format).

Annonse
Stikkord: programvare