PowerMac

Annonse


Slik blir neste Power Mac

PowerMacI følge de som rakk å få med seg opplysningene før de ble fjernet fra nettsidene, skal den nye Power Mac-linjen ha en G5-prosessor med hastigheter fra 1,6 til 2,0 GHz.

Spekket

Maskinene skal ha 8GB minne, 1GHz prosessorbuss og seriell ATA diskdrivere. De får også AGP 8x pro grafikk fra enten ATI eller Nvidia, og tre PCI eller PCI-X utvidelsesporter. Dessuten er de utstyrt med tre USB 2.0 porter, en FireWire 800-port og to FireWire 400-porter, i tillegg til optisk og analog lyd inn/ut.

Intern lekkasje

Det er ventet at maskinene vil bli behørig presentert under kommende ukes utviklerkongress, men ingen i Apple vil kommentere opplysningene som nå er lekket ut. Informasjonen skal ha vært lagt ut på Apples nettbutikks eksisterende G4-side, men siden ble raskt tatt ned for så å komme tilbake uten G5-opplysningene.

Fjernet informasjon

Flere nettsteder, blant dem AppleInsider, sier de har vært presset til å fjerne informasjon fra sine sider etter at de tidligere har formidlet rykter om spesifikasjoner på de nye PowerMAC-ene, melder News.com.

Annonse