Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Siemens M55 i butikken

Flaggskipet SX1 fra Siemens er ikke klar for markedet ennå, og vil trolig ikke komme før i august.

sx1 video
SX1 er en spennende telefon, først og fremst fordi den har Series 60-plattform, den samme som vi først så på Nokia 7650.

Forskjeller

Men selv om plattformen er den samme vil telefonene skille seg på flere punkter. Blant annet har SX1 en utradisjonell plassering av tastene på hver side av skjermen. Dessuten er den mindre enn Nokiaen.

Også innholdsmessig er det rom for store forskjeller under Series 60. Et eksempel på dette er Nokias spillmaskin Ngage, som har en helt annen grafikkmotor enn for eksempel 7650, selv om de begge er bygget på samme plattform.

Forsinkelser er vanlig

Vi har ikke fått noen forklaring på hvorfor SX1 er forsinket, men slike forsinkelser er på ingen måte unormalt, og skyldes som regel arbeidet med å gjøre programvaren så problemfri som mulig. I enkelte tilfeller har også komponentmangel ført til forsinkelser.

M55 er klar

Men selv om Siemens ikke kan by på SX1 før sommerferien starter kan de som er ute etter en M55 nå innta butikkene. Denne telefonen skal være i hyllene i løpet av uken, eller senest mandag, sier Stian Andresen i Siemens til ITavisen.no.

M55 minner om c- og a55, men har et sprekere design.

Stikkord: Mobil