Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kjøp musikk fra Xbox

Microsofts kommende platebutikk på nettet veileder deg i musikkjungelen. I tillegg vil du kunne spille og bestille samtidig.

Xbox Live
I følge Los Angeles Times har Microsoft allerede tatt runden rundt til flere av musikkbransjens mektige kvinner og menn for å vise fram sin nye online platebutikk.

Vittige tunger mener navnet blir MiTunes.

Platebransjen informert

I følge Los Angeles Times har Microsoft allerede tatt runden rundt til flere av musikkbransjens mektige kvinner og menn for å vise fram sin nye online platebutikk.Det var Los Angeles Times (krever registrering) som først brakte nyheten om Apples platebutikk iTunes Music Store. Avisen regnes for å ha gode kilder innen musikk- og underholdningsbransjen i Hollywood og dalstrøka innafor. I dag kan de avsløre nye detaljer om Microsofts svar på Apple-butikken.

Mye til felles

I følge avisen vil Microsofts løsning ligne mye på iTunes Music Store, men ha en del tilleggstjenester som Apples tjeneste ikke har. Blant annet verktøy som hjelper deg å velge låter og album basert på din personlige profil.

I tillegg vil Microsofts tjeneste være kompatibel med spillkonsollen Xbox. Du vil med andre ord kunne bestille musikk mens du spiller, forutsatt at spillkonsollen er på nett – noe den etter planen skal bli fra høsten av.

MiTunes?

Om navnet på Microsofts nye musikktjeneste virkelig blir «MiTunes», skal være usagt. Men sikkert er det at Microsoft har innledet samarbeid med MP3-spillerprodusenten Diamond, og at tjenesten vil være optimalisert for deres modell Rio.

Microsoft blir imidlertid ikke alene om å konkurrere med Apple om musikk-diggernes gunst. Både Yahoo!, AOL og Amazon har bebudet at de vil inn på det samme markedet.

En god idé er til for å kopieres…

Annonse
Stikkord: internett, lydogbilde