Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Metallica lager dataspill

Rockerne i Metallica er ikke bare klare med nytt album. Nå skal de også gi stemmer, musikk og inspirasjon til et nytt multiplatform actinspill.

James Hetfield Metallica
Vivendi Universal har inngått kontrakt med Metallica om å publisere et kjøretøy-basert kampspill med musikk, voice-over og innspill fra medlemmene i bandet.

Kommer i 2005

Verken spillets tittel, hvilket selskap som skal utvikle det, og for hvilke plattformer det lages er foreløpig annonsert, men lanseringsdatoen er satt til 2005.

Metallica er også kontraktbundet til å ta opp en eksklusiv låt spesielt for spillet, såvel som å spille inn en musikkvideo med elementer fra den interaktive opplevelsen.

Sniktitt

En forhåndstrailer fra spillet skal være inkludert på albumet St. Anger, som har verdenspremière denne uken. Denne traileren skal også vises under bandets «Summer Sanitarium Tour», som starter i Detroit 4. juli.

Ellers hører det også med til historien at de profilerte Napster-motstanderne Metallica nå har åpnet for nedlasting av sin egne låter, konsertopptak, og annet ekstrameteriale på www.metallicavault.com – såfremt du stiller med den «hemmelige» koden som følger med det nye albumet.

Annonse
Stikkord: lydogbilde, spilltester