Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Digitalkamera med mobiltelelefon

Mobiltelefoner med kamera har ført til en oppsving i salget av mobiltelefoner. Nå begynner de sannelig å se ut som kameraer og!

SEM megapixel mobil
Denne mobiltelefonen fra sony Ericsson skal foreløpig bare selges i Japan, men det må jo være lov til å drømme om at den kanskje en dag kan komme i en GSM-versjon også.

Transformers

Designmessig dreier det seg om et digitalkamera som kan transformeres til å bli en mobiltelefon med stor skjerm. I tillegg til at det ser ut som et digitalkamera kan det ta bilder med 1,3 millioner bildepunkter. Det er det som med litt velvilje kalles «print-kvalitet».

Telefonen kan splittes på midten, og ved å rotere kameraets skjermdel 180 grader får du noe som minner om en klapp-telefon i åpen tilstand.

Long time no see.

Modellen heter SO505i og kommer i salg fra NTT DoCoMo i Japan allerede denne uken. Noen tilsvarende modell for det europeiske markedet vil neppe komme før vi får UMTS-nett (3G).

Ved å dreie kameraets bildeskjerm 180 grader gjør du kameraet om til en mobiltelefon.

Bilder av mobiltelefonen og en flash som viser hvordan den forvandles fra kamera til mobiltelefon kan du se her. Siden er på japansk, men bildene blir ikke dårligere av den grunn.

Annonse
Stikkord: Mobil