Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Netcom gjør Telenor billigere

Når NetCom senker termineringsprisene, blir det billigere å ringe med Telenor Mobil.

Telenor Netcom priser
Telenor tar ekstra betalt av kunder som ringer til abonnenter i NetComs nett. Det skyldes Netcoms termineringspriser, som er langt høyere enn hva Telenor har lov til å ta for å slippe NetCom til i sitt mobilnett.

Konkurransevridende

Dette har vært gjenstand for stor misnøye hos Telenor, som hevder ordningen er konkurransevridene. Nå reduserer imidlertid NetCom termineringsprisen fra 1,11 til 1,01 krone per minutt.

– Dersom Telenor Mobil følger opp sine løfter vil det fra 1. juli bli 10 øre billigere per minutt (minus moms og oppstartsavgift) å ringe til abonnenter i NetComs nett, skriver NetCom i en pressemelding.

Stikkord: Mobil