qtek smartphone 7070

Annonse


Første MS SmartPhone i Norge

qtek smartphone 7070Med en blanding av tale og data, forbedrer Qtek 7070 din mulighet til å vise informasjon, være organisert, produktiv, tilgjengelig, informert, oppdatert og underholdt, hvor som helst og når som helst på en mobiltelefon.

Kjente programmer

Qtek 7070 bruker velkjent Microsoft-programvare for enkle og intuitive brukeropplevelser. Du kan forvente å finne alle grunnleggende og avanserte telefonfunksjoner på en SmartPhone, men det som gjør den til den smarteste telefonen på markedet i dag er Windows-programvaren som lar deg bruke epost, instant messaging, surfe på Internett, høre på musikk, spille spill og mye, mye mer, skriver Dangaard i sin produktomtale.

PC-telefon

QTEK 7070 er en telefon som er laget for å fungere i tospann med en PC. Telefonen leveres blant annet med USB tilkoblingskabel. Det følger med en egen CD-plate med Microsoft ActiveSync 3.6. Når denne startes for første gang kommer man automatisk inn i en egen konfigureringshjelper.

Telefonen levers med kamera, USB-kabel, bæreveske headset med mikrofon og 6 måneders supportavtale. Telefonen har innebygd kortleser for MMC-, SD- og SDIO-minneskort.

Annonse


Tekniske spesifikasjoner:

Triband 900/1800/1900 Mhz, TI OMAP 120 Mhz prosessor, 32 MB Flash ROM minne, 16 MB SDRAM minne, 2,2» 176×220 piksel transflective TFT-LCD skjerm med 65,536 farger, støtter MP3, WindowsMedia, MMS og WAP. Standby: 90+ timer, Taletid: 3+ timer.

Telefonen som leveres i Norge har engelsk operativsystem. Prisen er ikke oppgitt i Dangaards presentasjon av telefonen.

Annonse