Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Første MS SmartPhone i Norge

Etter lang tids venting er omsider den første telefonen med Microsofts SmartPhone operativsystem klar for Norge.

qtek smartphone 7070
Med en blanding av tale og data, forbedrer Qtek 7070 din mulighet til å vise informasjon, være organisert, produktiv, tilgjengelig, informert, oppdatert og underholdt, hvor som helst og når som helst på en mobiltelefon.

Kjente programmer

Qtek 7070 bruker velkjent Microsoft-programvare for enkle og intuitive brukeropplevelser. Du kan forvente å finne alle grunnleggende og avanserte telefonfunksjoner på en SmartPhone, men det som gjør den til den smarteste telefonen på markedet i dag er Windows-programvaren som lar deg bruke epost, instant messaging, surfe på Internett, høre på musikk, spille spill og mye, mye mer, skriver Dangaard i sin produktomtale.

PC-telefon

QTEK 7070 er en telefon som er laget for å fungere i tospann med en PC. Telefonen leveres blant annet med USB tilkoblingskabel. Det følger med en egen CD-plate med Microsoft ActiveSync 3.6. Når denne startes for første gang kommer man automatisk inn i en egen konfigureringshjelper.

Telefonen levers med kamera, USB-kabel, bæreveske headset med mikrofon og 6 måneders supportavtale. Telefonen har innebygd kortleser for MMC-, SD- og SDIO-minneskort.

Tekniske spesifikasjoner:

Triband 900/1800/1900 Mhz, TI OMAP 120 Mhz prosessor, 32 MB Flash ROM minne, 16 MB SDRAM minne, 2,2» 176×220 piksel transflective TFT-LCD skjerm med 65,536 farger, støtter MP3, WindowsMedia, MMS og WAP. Standby: 90+ timer, Taletid: 3+ timer.

Telefonen som leveres i Norge har engelsk operativsystem. Prisen er ikke oppgitt i Dangaards presentasjon av telefonen.

Annonse
Stikkord: Mobil